X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Winkel in the spotlight! Wildenberg Ynformal

We trappen af in Eindhoven, dichtbij huis. In een heel fraaie, bijzondere en vooral ook gezellige winkel in een van de leukste winkelstraten van Nederland: Wildenberg Ynformal - Kleine Berg 53

 

Wildenberg Ynformal: "we praten over 'onze winkel', maar eigenlijk is ie gemaakt voor jou!" Wildenberg Ynformal heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd. Een mooie tekst op deze site: "Store ... Stom woord eigenlijk. Store betekent opslaan in het Engels en dat dekt de lading dus totaal niet. Wij hebben geprobeerd, om in de leukste straat van Eindhoven, een hele fijne ruimte te creëren in een prachtig pand. Wij vergissen ons wel eens om het over ‘onze winkel’ te hebben maar eigenlijk is ie gemaakt voor jou."

Succesvol presenteren van overhemden

De winkel is een erg fijne plek. Je wordt perfect geadviseerd, je kunt heerlijk rondkijken en de manier van shirts presenteren is mooi én succesvol gebleken. Van het traditionele overhemdenschap is al een tijd geleden afscheid genomen. De overhemden van John Miller liggen perfect op kleur tussen knitwear, colberts, schoenen en luxe accessoires.

Ben je in de buurt van Eindhoven, breng dan een bezoek aan deze prachtige zaak. Geniet tevens van 'De Bergen', een bruisende wijk vol met trendy winkels en aangename horecagelegenheden.

www.wildenbergmode.nl