X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

 

Maak kennis met de stijlvolle & luxe overhemden van John Miller. Ontdek de pure luxe en perfecte pasvorm van de John Miller collectie. Filter eenvoudig via het menu op pasvorm, maat, stofkwaliteit, mouwlengte, kleur en boord.
Hulp nodig? Bekijk het stappenplan voor de juiste pasvorm

Naar boven...

John Miller heren overhemden

Heren overhemden van John Miller zijn zowel uniek als van top kwaliteit. De overhemden die je op www.johnmillershirts.nl kunt bekijken worden door onze gepassioneerde designers ontwikkeld. Op de website kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om de juiste keuze te maken om je nieuwe favoriete heren overhemd te kopen.

Nieuw binnengekomen heren overhemden, strijkvrije heren overhemden en business heren overhemden

Voor strijkvrije overhemden ben je bij John Miller aan het juiste adres! Je kunt bij John Miller terecht voor stijlvolle blauwe overhemden en perfecte witte strijkvrije overhemden.
We hebben iedere zomer en winter een actuele collectie overhemden volgens de laatste modetrends, deze vind je bij nieuw binnengekomen heren overhemden. Overhemden met korte mouw voor de zomer of overhemden met geruwde stoffen voor de winter, bij www.johnmillershirts.nl kunnen alle mannen een overhemd in hun eigen stijl vinden.


Neem een kijkje bij onze verschillende soorten overhemden:

-    Nieuw binnengekomen heren overhemden
-    Business heren overhemden
-    Informele heren overhemden

John Miller overhemden in verschillende pasvormen
Uiteraard bieden we voor iedere man de perfecte pasvorm. Zo heeft John Miller de extra slankgesneden body fit, Slim Fit, genaamd. Voor de man die graag een nauwsluitend overhemd draagt met extra slanke mouwen. De slanke pasvorm Tailored Fit heeft iets meer ruimte, maar nog steeds een pasvorm dat ervoor zorgt dat het overhemd mooi op het lichaam aansluit. De normale pasvorm is de Modern Fit.