X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Lookbook Autumn Winter 2019 - Luxury Traveller

Luxury Traveller

Het design team van John Miller is voor A/W '19 geïnspireerd geraakt door het thema ‘Horsepower’, stijlvolle auto’s en paardenkracht. De trend van formeel naar gekleed informeel wordt zichtbaar in de nieuwe collectie door stof- en dessinkeuze, en details en uitwerking.

De voorheen klassieke elementen worden in deze collectie gebracht in een modern silhouette.
Het bijpassende kleurbeeld is dark grey, navy, blue, black, white, red, brown. De gebruikte materialen bieden comfort voor deze reiziger en stralen tegelijkertijd luxe uit, denk hierbij aan hoogwaardige stretch en praktische non iron shirts. Ook klassiekers als flanel worden in een nieuw jasje gestoken door de toevoeging van stretch, hierdoor is het draagcomfort maximaal.

Waar beter deze collectie vast te leggen dan in een Rijksmonument gemaakt voor en door de paardenliefhebber.
De Hollandsche Manege in Amsterdam is de oudste rijschool in Nederland.
Deze bijzondere en unieke locatie laat de collectie tot leven komen.

Bekijk de eerste overhemden van de nieuwe collectie!

The Neo Dandy look

Stijlvol gekleed in een informeel overhemd.

Dit stijlvolle overhemd van 100% katoen is dé musthave van dit seizoen. De Luxury Traveller collectie biedt overhemden met klasse en comfort om zowel formeel als informeel gedragen te worden. Door de print ben je verzekerd van een trendy look. Dit overhemd is ideaal om te combineren met een mooie jeans. Dit stijlvolle overhemd is ook als uni verkrijgbaar met de print als contrast in de boord.

Bekijk de nieuwe collectie informele overhemden!