X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Lookbook Spring Summer 2019 - City Safari

Altijd stijlvol gekleed met de overhemden van het Nederlandse merk John Miller. Hoogwaardige stoffen gecombineerd met een perfecte pasvorm en een hoog draagcomfort zorgen voor een feilloze look. In de nieuwe “City Safari” collectie zetten business overhemden met unieke kleuren de toon voor het seizoen.
Daarnaast bestaat de John Miller collectie uit overhemden voor een informeel draagmoment in zomerse kwaliteiten en kleuren.

City Safari , The new business look.

 Het Design team van John Miller heeft zich dit voorjaar laten inspireren door het thema 'City Safari". De zomer lonkt !

De trend van formeel naar gekleed informeel wordt zichtbaar in de collecties door stof- en dessinkeuze, details en uitwerking.
Structuren en comfortable wevingen zorgen voor een modern silhouette. Zachte en elegante stoffen zoals katoen met lyocell, extra softe jersey, non iron,
two ply en een diversiteit aan stretch kwaliteiten geven de overhemden een stijlvolle luxe uitstraling. Het kleurbeeld hierbij is verfijnd met een palette aan groen-,  roze- en blauwtinten.  Deze kleuren zijn er in grote variëteit in uni’s, verwerkt in mini-dessins, prints en strepen.

Door de keuze uit diverse fits en stoffen ontstaat er veel draagcomfort! Luxe prints op Italiaanse doeken geven een heerlijk zomers gevoel.

Net zo veelzijdig en uniek als de  John Miller collectie,  is de locatie voor de fotoshoot voor deze nieuwe John Miller Spring-Summer collectie, de Hortus Botanicus te Amsterdam. Gedurende de komende maanden kunt u op deze website en social media geïnspireerd raken door een grote verscheidenheid aan shirtontwerpen in een breed stoffenscala, gefotografeerd vanuit diverse locaties binnen de Hortus Botanicus.Laat je inspireren! Deze collectie is verkrijgbaar in de (online) winkels! Bekijk de collectie hier.