X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

PreSpring '18 collectie: Optical illusions

De John Miller designers hebben voor de Spring-Summer ‘18 collectie het thema ‘Optical Illusions’ gekozen. Geïnspireerd door architectonische vormen in steden en innovatieve 3D printtechnieken. Deze inspiratie is vertaald naar mooie overhemden met bijzondere dessins.


Print op stretch
Deze PreSpring collectie is het goede voorbeeld binnen dit thema. De overhemden met grafisch dessin zijn gemaakt in een comfortabele print op stretch kwaliteit. Door de stretch past het overhemd perfect en draagt het super comfortabel. De klassieke kleurencombinatie van donkerblauw met wit hoort in iedere herengarderobe thuis. Waarom dan niet in deze print uitvoering voor een meer uitgesproken styling?
In dezelfde kleuren kun je ook kiezen voor overhemden met fraaie, open ruiten met het grafische dessin als contrast.


Easy care
Alle overhemden in deze PreSpring collectie zijn gemaakt van de ademende en easy care 100% katoen two ply kwaliteit. Het kreukherstellende vermogen van deze stof zorgt ervoor dat je er de hele dag feilloos en stijlvol uitziet.

Ervaar het ultieme draagcomfort van deze topkwaliteit stretch overhemden