X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Comfy chic dressing - 100% katoen natural stretch

Heb je het comfort van een 100% katoen John Miller overhemd met natural stretch al ervaren? Deze najaarscollectie kun je weer kiezen uit een ruim aanbod aan luxe John Miller overhemden in deze fijne stofkwaliteit.

Natural stretch overhemden: business

Deze mooie, cleane zakelijke overhemden zijn gemaakt van een 100% katoen natural stretch stofkwaliteit. Perfect passend in de dress trend naar meer verfijnde overhemden die optimaal draagcomfort bieden! De overhemden zijn gemaakt in de standaard dress kleuren wit, blue, navy en zwart. Onze designers hebben - zoals altijd - voor bijzondere knopen gekozen. De bruine knopen zorgen ervoor dat deze overhemden mooi gecombineerd kunnen worden met bruintinten.

Smart casual
Uiteraard past dit draagcomfort ook bij meer informele overhemden. Kies voor een smart casual overhemd met gemêleerd structuurdoek. De kleine button-down boord, knopen en verfijnde verwerking met een mooie print maken dit een perfect informeel overhemd.

Met Blue Sign keurmerk!

De speciale manier van weven en de finishing met extra veel stoom zorgt voor de natuurlijke stretch.

Extra mooi aan deze shirts is dat ze voorzien zijn van het maatschappelijk verantwoorde Blue Sign keurmerk. Dit houdt onder andere in dat het gebruikte water na het verven van de stoffen weer schoon aan de natuur wordt teruggegeven.

 

Ontdek nu zelf de softe, kreukherstellende natural stretch overhemden.

 

Meld je deze maand aan voor de nieuwsbrief en maak kans op een gratis overhemd naar keuze.