X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Asian Chic, het thema voor John Miller najaar 2017

‘Asian Chic’ is het thema van de nieuwe John Miller najaarscollectie. Geïnspireerd door het moderne Japan: een mengeling van oude waarden, zoals traditioneel ambacht, een voorliefde voor bloemen en westerse normen zoals comfort en luxe.

Deze uitgangspunten zijn door de ontwerpers vertaald naar ongedwongen comfort met hoogwaardige easy iron stoffen die tegelijkertijd een gevoel van prettige luxe creëren. Stijlvol en verfijnd.

Belangrijke kleuren in dit thema zijn warme najaarskleuren zoals Pantone kleuren Seaturtle Green
Goed te combineren met blauw, en Navy Peony, de kleur van navy blauwe pioenrozen. Deze donkere kleur blauw kan met bijna alle kleuren goed gecombineerd worden. Combineer deze donkere overhemden ook eens met een donkere broek en jasje. Dan ga je helemaal volgens de laatste modetrends de deur uit!

Stijlvolle floral prints
De shirts die perfect passen bij het Asian Chic thema zijn de overhemden met floral prints all over of stijlvol verwerkt in een uni overhemd aan het pat.